Harrastustulokset

Näille sivuille päivitetään Suomalaisomistuksessa olevien leonberginkoirien tulokset.

- Tuloksia laitetaan Leonetiiin sitä mukaa kun näyttelypaikalla olleet niitä ilmoittavat. 
- Webtiimi ei siis saa tuloksia näyttelyn järjestäjiltä tai muutenkaan automaattisesti.
- Kaikki voivat ilmoittaa tuloksia, eikä ensimmäisen raportoijan välttämättä aina tarvitse tietää kaikkien koirien tuloksia. Muut voivat täydentää myöhemmin. 

Viime aikoina tulosten ilmoittaminen webtiimiin on ollut muutaman henkilön aktiivisuuden varassa. Toivottavaa olisi, että useammat osallistuisivat tulosten ilmoittamiseen. Jos jollakin on käytössä luettelo näyttelyssä olleista koirista, muttei tuloksia, voi webtiimille ilmoittaa pelkästään osallistujalistankin. Muista, että webtiimiläiset tekevät työtään harrastuksena ja vapaaehtoisvoimin. 

Koska näyttelytulosten päivittäminen on käsityötä, kaikkia näyttelytuloksiakaan ei saada Leonetiin samalla kellonlyömällä kun ne tulevat tiimin tietoon. Tavallisesti tulokset kuitenkin saadaan Leonettiin enintään päivän tai parin viiveellä, usein samana päivänä. Joskus voi mennä useampikin päivä, mutta viimeistään viikon sisällä tulosten saapumisesta ne lähes aina näkyvät myös Leonetissa. Lomakaudella voi olla poikkeuksia.

Tulosten yhteydessä julkaistaan myös näyttelypaikoilla otettuja kuvia ROP- ja VSP-koirista, ROP- ja VSP-pennuista, ROP- ja VSP-veteraaneista sekä kasvattajaryhmistä. Lisäksi voidaan julkaista ylimääräinen kuva ryhmäkehässä tai BIS-kehässä sijoittuneista koirista. 

Mikäli et halua koiriesi kuvia julkaistavaksi, ilmoita siitä Webtiimille