02.12.2022 - HELSINKI WINNER 2.12.2022 NORD

Tulokset/Results: Showlink-näyttelytulospalvelu
Kuvat/Photos: Veli-Pekka Kallberg

Tuomari: Maija Mäkinen
20221202 HkiWinner 7602 VSP ROPjuniorit
VSP-juniori Irtokarvan Xpected & ROP-juniori Baron Castle Queen Juliana
20221202 HkiWinner 7620 ROP VSP
ROP Skjærgaardens Gutten Til Far & VSP Namupalan Juurakon Hulda
20221202 HkiWinner 7450 ROPveteraani
ROP-veteraani Irtokarvan Rhobin

UROKSET / MALES
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
Irtokarvan Xpected ERI1 SA PU3 VSP-juniori HeJW-22
16kk maskuliininen juniori jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat, silmät, purenta ja maski. Hyvä kaula. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut, vielä kevyt edestä ja kääntää hieman etutassuja ulospäin. Ikään sopiva runko. Sopivasti kulmautunut takaa. Hyvä luusto ja käpälät. Erinomainen karvanlaatu. Hyvä askelpituus, mutta ahtaat takaliikkeet ja tarvitsee voimaa taakse. Miellyttävä käytös.

Skjaergaardens Cheeky Rock Me ERI2
13kk Ikänsä mukaisesti vielä kovin kesken kehityksen oleva juniori, jolla on hyvät mittasuhteet mutta on vielä tässä vaiheessa kauttaaltaan kapea. Hieno ylälinja ja oikea sukupuolileima. Hyvä pää, silmät ja purenta. Löysää kaulanalus nahkaa. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Sopiva luusto. Hyvä lantio ja häntä. Hyvä maski ja lupaava turkki. Liikkuu erittäin hyvin sivusta, hieman ahtaasti takaa ja kapeasti edestä. Hyvä käytös.

Jantonely Yolo Jeeves ERI3
17kk vahva maskuliininen uros. Hyvät mittasuhteet, mutta ei saa tulla enää syvemmäksi. Voimakas urosmainen pää. Hieman raskaat korvat, kauniit silmät. Oikea purenta. Hyvä maski. Hyvä kaula. Melko tasapainoisesti kulmautunut, hyvä luusto ja käpälät. Tilava runko. Hyvä lantio ja häntä. Liikkuu hyvällä pitkällä askeleella, mutta ahtaasti takaa. Hyvä tyyppi. Hyvä käytös. Hammastodistus esitetty.

NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
-
AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
-
VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
Skjærgaardens Gutten Til Far ERI1 SA PU1 SERT Nord-SERT ROP > FI MVA HeW-22
3v jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä pää, korvat ja purenta. Toivoisin tummemmat silmät. Ok maski. Hieman löysyyttä huulissa. Hyvä kaula ja säkä sekä eturinta. Hyvät tasapainoiset kulmaukset, hyvä luusto. Hyvä lantio ja häntä. Liikkuu hyvin sivusta ja edestä, hieman ahtaasti takaa. Hyvä turkki. Hyvä käytös.

Maxigor Mostly Barbaresco ERI2
3v maskuliininen uros. Koon alarajalla ja antaa hieman matalan vaikutelman. Voimakas pää jossa saisi olla enemmän pituutta. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hieman aateliskyömyä kuonossa. Vahva kaula, hyvä runko. Kapea edestä, hyvin kulmautunut takaa. Hyvä luusto. Hyvä hännän kiinnitys, mutta kantaa häntää melko korkealla. Liikkuu hyvin edestä ja takaa, sivuliikkeissä voisi olla parempi tasapaino. Taipumus peitsata. Hieman pehmeyttä ylälinjassa. Hyvä käytös, turkki ja maski.

Baron Castle King Daniel EH3
5,5v maskuliininen uros. Hyvät mittasuhteet ja voimakkuus. Hyvä urosmainen pää, jossa oikea pituus ja mittasuhteet. Keskiruskeat silmät, hyvä purenta. Maski saisi olla selvempi. Hyvä kaula ja runko, etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hieman pehmeyttä ranteissa, mutta hyvä luusto ja käpälät. Voimakkaammin kulmautunut takaa. Kaunis karvapeite. Liikkuu kapeasti sekä edestä että takaa, mutta hyvällä askelpituudella. Rullaa liikkeessä häntäänsä. Hieman pehmeyttä ylälinjassa. Hyvä käytös.

Ögonglimtens Blessed pois

VETERAANIT / VETERAN CLASS
Irtokarvan Rhobin ERI1 SA PU2 HeVW-22
Miltein 9v. Erinomaisessa kunnossa esitetty veteraani. Hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Selvä sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat ja purenta. Tummat silmät ja hyvä maski tähän ikään. Hyvä asentoinen kaula. Hyvä säkä ja eturinta sekä runko. Hyvät tasainoiset kulmaukset, hyvä luusto ja tiiviit käpälät. Hyvä lantio ja häntä. Turkki ei aivan parhaimmillaan tänään, mutta laatu oikea. Liikkuu tasapainoisesti hyvällä askeleella varsin yhdensuuntaisesti hyvällä takapotkulla. Hyvä käytös. Onnittelut vanhan koiran hyvästä hoidosta, ei näytä ikäänsä!

NARTUT / FEMALES
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
Baron Castle Queen Juliana ERI1 SA PN2 NORD vara-SERT ROP-juniori HeJW-22
15kk hyvin kehittynyt feminiinen juniori jolla oikeat mittasuhteet ja hyvä ylälinja. Hyvä pää, jossa hyvä pituus ja mittasuhteet. Hyvät silmät, maski ja purenta. Hyvä kaula, rinnan leveys ja runko. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä lantio ja häntä. Liikkuu erittäin hyvin sivusta, pitkä vetävä askel. Myös varsin hyvät edes-takaisliikkeet. Hyvä karva ja käytös.

Skjærgaardens Cheeky Dum Dum Diddle ERI2 SA PN4 SERT
13kk feminiininen juniori jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Narttumainen pää, jossa riittävä pituus. Hyvät korvat, silmät ja maski. Oikea purenta, mutta toivoisin leveämmät leuat. Hyvä kaula. Lupaava eturinta. Iän mukaisesti vielä kevyt runko. Tasapainoiset kulmaukset. Nartulle sopiva luusto. Hyvä lantio ja häntä. Liikkuu hyvin sivusta, vielä kapeasti edestä ja takaa. Miellyttävä käytös.

Too Wild Hockey Wife Kiss Me Now EH3
11kk feminiininen juniori jolla hyvät nartun mittasuhteet mutta joka tässä kehitysvaiheessa on aavistuksen takakorkea. Säkä saa vahvistua. Hyvä pitkä pää. Oikea purenta, mutta toivoisin leveämmät leuat. Hieman vaaleat silmät. Hyvä kaula. Ikään sopiva runko. Lyhyt olkavarsi. Polvikulma voisi olla voimakkaampi. Sopiva luusto. Hyvä lantio ja häntä. Lupaava turkki. Kevyet liikkeet, mutta kapeat edestä ja ahtaat takaa. Miellyttävä käytös, esitetään hyvin.

Zinda's Lilium Elodie EH4
16kk feminiininen juniori koon alarajalla. Hyvät mittasuhteet. Narttumainen pää jossa voisi olla hieman enemmän jaloutta. Hyvät silmät, purenta ja maski. Hyvä kaula, hyvä eturinta. Ikään sopiva runko. Hyvät kulmaukset, luusto ja käpälät. Hyvä karva. Hyvä lantio ja hännän käyttö. Hieman pehmeyttä selässä. Liikkuu hyvin sivusta, ahtaasti takaa. Viehättävä käytös. Tasapainoinen narttu jolle toivoisin enemmän rodunomaista vaikuttavuutta. Hyvä käytös, esiintyy hyvin.

NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
-
AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Vaikonniemen Happy Halloween EH1
2v Vahvarunkoinen näyttävä narttu. Hyvät mittasuhteet. Voimakas pitkä pää. Hyvä vahva kuono-osa ja iso kirsu. Hyvät silmät, korvat, purenta ja maski. Hyvä kaula. Selvä säkä. Kapea edestä. Voimakkaammin kulmautunut takaa kuin edestä. Vahva luusto. Liikkuu kapeasti mennen tullen, reipas askellus. Hyvä hännän kiinnitys, käyttää iloisesti häntäänsä. Iloinen esiintyjä. Toivoisin hieman lisää feminiinisyyttä.

Ellion Achelois EH2
2v feminiininen vielä kesken kehityksen oleva narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Köyristää hieman lanneosaansa. Narttumainen pää. Hyvät korvat, purenta ja maski. Toivoisin tummemmat silmät. Lapa voisi olla viistompi. Vielä kovin kapea edestä ja kääntää etutassuja ulospäin. Runko tarvitsee aikaa. Hieman hoikka kunto. Hyvin kulmautunut takaa. Nartulle sopiva luusto. Hyvä karvanlaatu. Kapeat hieman läpsyttävät etuliikkeet, takatyöntö saa vahvistua. Miellyttävä käytös.

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
Namupalan Juurakon Hulda ERI1 SA PN1 Nord SERT VSP HeW-22
Miltei 3v feminiininen narttu jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä pää, korvat silmät ja purenta sekä maski. Hyvä kaula ja eturinta sekä runko. Tasapainoiset kulmaukset. Sopiva luusto. Hyvä lantio ja häntä. Hyvä karvanlaatu mutta turkki ei parhaimmillaan. Vapaat joustavat liikkeet, hyvä askelpituus ja yhdensuuntaisuus. Miellyttävä käytös.

Irtokarvan Theodora ERI2 SA PN3
6,5v feminiininen narttu jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja sekä vahvuus. Hyvä pää, silmät, purenta ja maski. Vahva kaula ja eturinta. Kyynerpäät voisi liittyä tiiviimmin runkoon. Hyvä vahva runko, hyvin kulmautunut takaa. Hyvä luusto ja käpälät sekä lantio ja häntä. Hyvä karva. Liikkuu hyvin sivusta ja takaa. Hieman löysyyttä edessä. Hyvä käytös. Hammastodistus esitetty.

Skjærgaardens Icy Floe Agalina ERI3
2,5v feminiininen narttu jolla hyvät nartun mittasuhteet. Hieman pehmeyttä ylälinjassa. Hyvä pään pituus. Hyvä kuono-osa ja purenta. Tummat silmät. Hyvä kaula. Kevyt eturinta. Riittävä volyymi rungossa. Sopivasti kulmautunut takaa. Hyvä luusto. Hyvä lantio ja hännän kiinnitys. Liikkeessä hieman takakorkea, liikkuu kapeasti takaa ja löysyyttä kyynärpäissä. Ei parhaassa turkissa tänään. Hyvä käytös.

VETERAANILUOKKA / VETERAN CLASS
-
KASVATTAJALUOKKA / BREEDERS CLASS
-

Viimeksi muokattu: 02.12.2022 15:56