04.09.2021 - JYVÄSKYLÄ Killeri 4.9.2021 ryhmänäyttely

Tulokset/Results: Showlink-näyttelytulospalvelu
Kuvat/Photos:

Tuomari: Olli Kokkonen

UROKSET / MALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
-
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
Musafaara Andy Dick Nuka EH1
10 kk tyypiltään erinomainen pienikokoinen uros, jolla on hyvä ylälinja ja keskivahva luusto. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä kaula. Ikäisekseen hyvin kehittynyt eturinta. Hyvä ilme. Oikea-asentoiset korvat. Hyvä maski. Tummanruskeat silmät. Leikkaava purenta. Oikea karvanlaatu. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Häntä oikea-asentoinen liikkeessä ja seistessä. Vielä hieman löysät etuliikkeet.

Hurvelon Aatsipoppa EH2
Tyypiltään erittäin hyvä uros, jolla on hyvä koko, hyvä luustonvahvuus ja tasapainoisest kulmaukset. Hyvä ylälinja ja ikäisekseen hyvin kehittynyt alalinja. Hyvät pään mittasuhteet. Erittäin hyvä maski. Oikea-asentoiset korvat. Tummanruskeat silmät. Leikkaava purenta. Hyvä pigmentti huulissa. Oikea karvanlaatu. Käyttäytyy hyvin. Rintakehä vielä kapea. Liikkeessä kapea-asentoinen takaa. Häntä kiertyy selänpäälle.

Musafaara Nathan Lane Timon pois

NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
Karhuahon Tie Sydämeeni ERI1 SA PU1 SERT VSP
Tyypiltään erinomainen hyvänkokoinen uros, jolla on oikea rungonpituus ja hyvä ylälinja. Vankka luusto ja tasapainoiset kulmaukset. Oikeat pää mittasuhteet. Oikea-asentoiset korvat. Hyvä maski. Leikkaava purenta. Hyvä pigmentti. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvin pitkällä askelelella, mutta etuliikkeet vielä ajoittain kapeat. Käyttäytyy rodunomaisesti.

AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Lazylion's Dear Mr Fantasy ERI1 SA PU2 vara-SERT
3,5-vuotias tyypiltään erinomainen uros, jolla on hyvä koko, rungon mittasuhteet ja luuston vahvuus. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä pään vahvuus ja otsapenger. Oikea-asentoiset korvat. Hyvä maski. Tummanruskeat syvällä sijaitsevat silmät. Leikkaava purenta. Hieman avoimet suupielet. Hyvä pigmentti. Hyvä turkinlaatu ja väri. Käyttäytyy rodunomaisesti. Liikkuu hyvällä askelpituudella, mutta kapea-asenteisesti takaa. Oikea-asentoinen häntä liikkeessä ja seistessä.

Besaroon Yago ERI2 SA PU3
2,5-vuotias tyypiltään erinomainen hyvin rakentunut uros, jolla on tasapainoiset kulmaukset ja sopiva luustonvahvuus. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hieman litteät käpälät ja avoimet varpaat. Hyvä päänpituus. Hyvä maski. Leikkaava purenta. Keskiruskeat silmät ja oikea-asentoiset korvat. Oikea-asentoinen häntä seistessä ja liikkeessä. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu ja käyttäytyy hyvin.

Lazylion's Long Lost Pal pois

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
-
VETERAANIT / VETERAN CLASS
-

NARTUT / FEMALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
-
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
Hurvelon Arvoitus ERI1 SA PN3
16 kk tyypiltään erinomainen narttu, jolla on hyvä rungonvahvuus, ylälinja ja ikään nähden hyvin kehittynyt alalinja. Hyvä vahva luusto. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä pään pituus ja kuonon vahvuus. Leikkaava purenta. Hyvä maski. Hieman pyöreät keskiruskeat silmät. Hyväasentoiset korvat. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu ja käyttäytyy hyvin.

Hurvelon Atsuviipö EH2
16 kk tyypiltään erinomainen nuori narttu, jolla on oikeat rungon mittasuhteet, hyvä luustonvahvuus, tasapainoiset kulmaukset. Kaunisilmeinen pää. Hyvä maski. Leikkaava purenta. Tummanruskeat hyvämuotoiset silmät, oikea-asentoiset korvat. Hyvä karvanlaatu ja väri. Tulee totuttaa näyttelykehään. Esitetään hieman tukevassa kunnossa.

NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
Karhuahon Katujen Kuningatar ERI1 SA PN2 vara-SERT
Lähes 2-vuotias tyypiltään erinomainen narttu, jolla on oikeat rungon mittasuhetet, sopiva luustonvahvuus, tasapainoiset kulmaukset ja hyvä eturinta. Selvä sukupuolileima. Kaunisilmeinen pää. Hyvä maski. Vaaleanruskeat silmät. Hyväasentoiset korvat. Hyvä pigmentti. Oikea karvanlaatu. Liikkuu erittäin hyvin. Häntä kohoaa liikkeessä.

Jorinde So Jealous Member Of The Leogang EVA
Lähes 2-vuotias tyypiltään erinomainen narttu, jolla on oikeat rungon mittasuhteet, hyvä luustonvahvuus ja hyvä häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Ikäisekseen hyvä eturinta. Hyvä kallon ja kuonon pituus. Hieman alaskiinnittyneet korvat. Leikkaava purenta. Hyvä maski. Keskiruskeat silmät. Hyvä karvanlaatu. Käyttäytyy rauhallisesti. Koira liikkuu hyvällä askelpituudella, mutta ontuu vasenta takajalkaa.

AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Zapparal's Lucky Kissing Whine ERI1 SA PN1 SERT ROP
5-vuotias erinomainen narttu, jolla on hyvä koko ja vankka luusto. Hyvät kulmaukset. Vahva lanne. Kaunisilmeinen pää. Selvä sukupuolileima. Oikeanlainen otsapenger. Oikein asettuneet korvat. Hyvä maski. Leikkaava purenta. Hyvä karvanlaatu. Esitetään hieman tuhdissa kunnossa. Liikkuu erinomaisesti.

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
-
VETERAANILUOKKA / VETERAN CLASS
-
KASVATTAJALUOKKA / BREEDERS CLASS
-

 

Viimeksi muokattu: 04.09.2021 11:55