19.09.2021 - TAMPERE 19.9.2021 ryhmänäyttely

Tulokset/Results: Showlink-näyttelytulospalvelu
Kuvat/Photos: Marja Lahtinen

Tuomari: Satu Ylä-Mononen
RYP-tuomari: Maija Lehtonen
20210919 TampereRn SatuYlae Mononen Rop Ryp4
ROP RYP-4 Namupalan Juurakon Hulda

UROKSET / MALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
-
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
-
NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
Maxigor Mostly Barbaresco ERI1 SA PU1 SERT VSP
Keskikokoinen vahva uros. Oikea purenta. Kaikki hampaat. Vahva uroksen pää. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä luuston vahvuus. Hyvä vahva runko. Niukasti kulmautunut takaa. Turhan korkealla kannettu häntä. Liikkuu riittävällä askelpituudella, peitsaa helposti. Hieman kinnerahdas takaa. Hyvä turkki ja maski.

AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
-
VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
-
VETERAANIT / VETERAN CLASS
-

NARTUT / FEMALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
-
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
-
NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
Namupalan Juurakon Hulda ERI1 SA PN1 SERT ROP RYP-4
Erinomainen koko ja mittasuhteet. Oikea purenta. Hyvä kuono ja kallo. Hieman pehmeä ylälinja. Häntä kääntyy hieman rungolle. Hyvät kulmaukset ja kauttaaltaan erinomaiset liikkeet. Hyvä maski ja turkki.

Lempileijonan Merenneidon Laulu ERI2
Hyvä koko ja vahvuus. Hyvä purenta. Erinomainen pigmenyti. Hyvä pään profiili. Hyvä kaula ja ylälinja. Vahva luusto ja runko. Niukasti kulmautunut edstä hyvin takaa. Hyvä häntä. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, hieman kapeasti takaa. Hyvä karva ja maski.

Leuvan Leon Whispering Heart ERI3
Hyvä koko ja mittasuhteet. Tasapurenta. Hyvä vahva pää. Vaaleat silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä rungon vahvuus. Hyvä häntä. Liikkuu halutessaan hyvin. Lyhyessä karvassa.

Cardamine's Kuldne Võluja Keiu pois

AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Wictoriinan Kesän Lempeä Poutapilvi EH1
Kookas vahva narttu, joka tänään niukassa karvassa. Oikea purenta. Vaaleat silmät. Vahva pää. Löysät huulet. Hyvä kaula ja ylälinja. Ulkokierteiset etukäpälät mikä näkyy myös liikkeessä. Hyvä häntä. Hyvä sivuliike. Hyvä maski.

Fiina Baltic Leon's EH2
Hyvä koko ja mittasuhteet. Oikea purenta. Vaaleat silmät ja niukahko maski. Hyvä kaula. Hieman pehmeä selkä. Riittävä luusto ja rungon vahvuus. Rullalla kannettu häntä. Hyvä sivuaskel. Kapea edestä ja takaa.

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
-
VETERAANILUOKKA / VETERAN CLASS
Maxigor Mon Chardonnay H
8 v veteraani joka esitetään valtavassa karvassa. Epäsäännöllinen purenta. Hyvä vahva kuono. Erinomainen pigmentti. Hyvät silmät ja korvat. Vahva luusto ja runko. Hyvä asentoinen häntä. Liikkuu hieman epäpuhtaasti. Steriloinnin takia liian runsas ja pehmeä karva.

KASVATTAJALUOKKA / BREEDERS CLASS
-

Viimeksi muokattu: 19.09.2021 15:35