10.04.2022 - TORNIO 10.4.2022 ryhmänäyttely

Tulokset/Results: Showlink-näyttelytulospalvelu
Kuvat/Photos: Petri Kangosjärvi

Tuomari: Markku Kipinä
20220410 TornioRn RopRopJun
ROP Kinglords Miss Wizard / ROP-juniori Zinda's Lilium Elodie

UROKSET / MALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
-
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
Kaarnikan Pikku Pietari pois

NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
-
AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Wonderful Giants Jack ERI1
Tyypiltään erinomainen vahvaluustoinen uros, jolla hyvä ylälinja ja häntä. Riittävät kulmaukset, hyvä rungon tilavuus. Karva ok. Erinomaiset pään linjat, ilme ja purenta. Liikkuu hyvällä edestakaisella askelluksella, mutta hieman epävakaa takaa.

Northlion's Mr Heartbreaker EH2
Hyvä koko ja mittasuhteet. Vahva luusto ja pitkä rintakehä. Etuasentoiset lavat. Voimakkaasti ulkokierteiset eturaajat. Hyvä ylälinja häntä. Hyvät pään linjat, täysi purenta. Hyvät korvat ja silmät. Riittävän vaivaton sivuliike, hieman ahdas takaa ja löysä edestä.

Northlion's Mr Stranger EH3
Hyvä koko ja mittasuhteet. Vahva luusto. Täyteläinen runko. Avoimesti kulmautunut takaa, etuasentoiset lavat ja ulkokierteiset eturaajat. Vahva raajaluusto. Hieman luisu lantio, häntä ok. Hyväilmeinen maskuliininen pää. Hyvä korvat, silmät ja purenta. Riittävä sivuliike, mutta löysä edestä. Ylälinja saisi olla suorempi.

Baron Castle King Garcia EH4
Hyvä koko ja mittasuhteet. Hieman pehmyt ylälinja. Hieman luisu lantio ja rungon alle jäävät takaraajat. Pystyt lavat ja löysät kyynärpäät. Maskuliininen vahva pää. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä luonne karva ok. Riittävän vaivaton sivuliike, löysä etuosaltaan. Väritys ok. Saisi olla paremmassa lihaskunnossa.

Lempileijonan Ahmed Ahne pois

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
-
VETERAANIT / VETERAN CLASS
-

NARTUT / FEMALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
-
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
Zinda's Lilium Elodie ERI1 SA PN2 JUN-SERT vara-SERT ROP-juniori
Tyypiltään erinomainen, vielä hieman pentumaisen vaikutelman antava juniori, jolla hyvä ylälinja ja häntä. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvät pään linjat, riittävän täyteläinen kuono-osa. Lupaava karva. Hyvä luonne. Vaivaton tasapainoinen rodunomainen askellus. Miellyttävä kokonaisuus.

Leijonalauman Kaunis Peto EH2
Tuhdissa kunnossa esitetty juniori. Hyvät pään linjat, ilme ja purenta. Hyvä maski. Hieman etuasentoiset lavat. Riittävä kaula. Riittävästi kulmautunut takaa, mutta hieman luisu lantio. Lupaava karva. Hieman raskas sivuliike, ahdas takaa.

Vaikonniemen Happy Halloween pois

NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
-
AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Kinglords Miss Wizard ERI1 SA PN1 SERT ROP > FI MVA
Tyypiltään erinomainen, vahvaluustoinen, ryhdikäs ja tasapainoisesti rakentunut narttu, jolla hyvä ylälinja. Häntä ok. Riittävän tasapainoiset kulmaukset. Hyvä maski. Hyvä ilme ja purenta. Turkki ok. Vaivaton, riittävä askellus.

Kaarnikan Joulutähti pois

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
-
VETERAANILUOKKA / VETERAN CLASS
-
KASVATTAJALUOKKA / BREEDERS CLASS
-

Viimeksi muokattu: 10.04.2022 12:01