26.05.2022 - TUUSULA 26.5.2022 ryhmänäyttely

Tulokset/Results: Showlink-näyttelytulospalvelu
Kuvat/Photos: Raija Åkerberg

Tuomari: Jussi Liimatainen
20220526 TuusulaRn JussiLiimatainen RopVsp
ROP Cardamine's Kuldne Võluja Koit & VSP Baron Castle Queen Isabel

UROKSET / MALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
-
JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
Leobond 'S For Your Eyes Only ERI1
Nuori uros, jossa hyvä vahvuus. Runko voisi olla lyhyempi. Lupaava maskuliininen pää. Kuono-osassa hyvä pituus ja vahvuus. Erinomainen kaula ja ylälinja. Olkavarsi voisi olla viistompi. Hyvä luusto. Riittävät takakulmaukset. Hyvä karva tulossa. Liike vielä varsin pentumainen.

NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
-
AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Cardamine's Kuldne Võluja Koit ERI1 SA PU1 SERT ROP
Hyvä koko ja kauniit ääriviivat. Kaunisilmeinen pää, joka voisi olla hieman vahvempikin. Erinomainen kaula ja ylälinja. Kulmaukset hyvin tasapainossa edessä ja takana. Erinomainen luusto. Riittävä runko. Hyvin asettunut häntä. Hyvä karva ja väri. Erinomainen sivuliike.

Kultaloimun Savu Hälvenee EH2
Yleisvaikutelmalta vahva uros. Hyvät mittasuhteet. Hieman pyöristynyt kallon profiili. Hyvä kuono-osa. Hyvä kaula. Etuosa voisi olla kulmautuneempi. Lyhyt rintakehä ja pitkä lanne. Hyvä vahva luusto. Hyvä karva ja väri. Liikkuu löysästi edestä ja selkä rullaa turhan paljon liikkeessä.

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
Faithful Amigo Taurus pois

VETERAANIT / VETERAN CLASS
-

NARTUT / FEMALES
PENTULUOKKA / PUPPY CLASS
Maxigor Maybe A Kind Of Magic PEK1 KP ROP-pentu
Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Oikeat pään mittasuhteet. Otsapenger voisi olla selvempi. Hieman lyhyt kaula. Riittävät etukulmaukset. Erinomainen rintakehä, mutta eturinta saa täyttyä. Hyvä luusto. Takaosa voisi olla kulmautuneempi. Hyvä karva ja väri. Hyvä sivuliike, tällä hetkellä hieman takakorkea.

JUNIORILUOKKA / JUNIOR CLASS
Lempileijonan Prinsessa Unelmain ERI1
Pentumainen, mutta erittäin lupaava narttu. Hyvä vahva kuono-osa. Kauniit silmät. Erinomainen kaula ja ylälinja. Erinomaiset etukulmaukset. Lupaava runko ja luusto. Riittävät takakulmaukset. Hienot liikkeet silloin, kun suostuu liikkumaan.

Ohped Dal Koivukiven Kaunotar EH2
Hyvä vankkuus, mutta rungossa turhaa pituutta. Lupaava pää ja hyvät silmät. Hyvä kaula ja etuosa. Tällä hetkellä pehmeä selkä ja takakorkea. Turhan pitkä lanne. Hyvä luusto. Ahtaat takaliikkeet. Tarvitsee lisää tasapainoa liikkeissä.

NUORTEN LUOKKA / YOUTH CLASS
Lempileijonan Sä Oot Ihme ERI1 SA PN2 vara-SERT
Erittäin tasapainoinen nuori narttu. Hyvät mittasuhteet. Hyvät pään linjat. Ikään riittävä vahvuus. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä luusto. Kylkiluut voisivat olla kaareutuvammat. Erinomainen askelpituus ja takana hyvä työntö. Hieno raami, johon saa tulla voluumia vielä lisää.

AVOIN LUOKKA / OPEN CLASS
Baron Castle Queen Isabel ERI1 SA PN1 SERT VSP
Hyvä vahva narttu. Erinomainen pään malli. Erinomainen kaula ja etuosa. Tilava rintakehä ja hyvä luusto. Hieman jyrkkä lantion asento. Hyvä karva ja väri. Hieman ahdas takaliike. Hyvin kannettu häntä.

Maxigor More Tinta Pinheira EH2
Hieman raskas yleisvaikutelma. Hyvä pään profiili. Kauniit silmät. Lyhyt kaula ja pehmeä ylälinja. Riittävät etukulmaukset. Hyvä rintakehä, mutta tänään löysässä kunnossa ja painoa on turhan paljon. Takaosa voisi olla kulmautuneempi. Hieman pehmeä karva. Liikkeessä takakorkea. Hyvä etuliike.

VALIOLUOKKA / CHAMPION CLASS
-
VETERAANILUOKKA / VETERAN CLASS
Lionstar's Diamond Angel ERI1 SA PN3 vet-SERT ROP-veteraani
Hyväkuntoinen veteraani. Oikeat mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet. Kallo voisi olla vahvempi. Riittävä kaula, hyvä ylälinja. Etuosa voisi olla kulmautuneempi. Erinomainen rintakehä. Hieman pitkä lanne. Hyvä luusto ja erinomainen takaosa. Karva hieman pehmeä. Tasapainonen sivuliike.

KASVATTAJALUOKKA / BREEDERS CLASS
-

Viimeksi muokattu: 26.05.2022 11:26