Hallituksen kokous 19.7.2023

Hallituksen kokous 4/2023
Keskiviikko 19.07.2023 klo 18.00
Teams -kokous

Läsnä: Sanna Roste-Torniainen, Kati Karvonen, Leena Valkonen, Sallamari Hiltunen, Anne Åkerberg, Juulia Nemlander, Katja Friberg

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18:01

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Asialista hyväksyttiin.

Hyväksytty jo sähköpostitse.

Käyty jäsen- ja rahatilanne läpi.

6. Uusien jäsenten hankkimiseen keinoja
Erikoisnäyttelyssä järjestetään jäsenhankintapiste ja samalla jäseneksi liittyville annetaan tämän vuoden jo ilmestyneet Leot- lehdet.
Kasvattajille ja aluetoimijoille yms. lähetetään sähköpostikirje ajankohtaisista asioista yhteistyössä jalostustoimikunnan kanssa.

7. Erikoisnäyttelyn 2023 tilannekatsaus
Toinen match show järjestetään kartuttamaan erikoisnäyttelyn kuluja.
Talkooporukkaa haetaan.

8. Erikoisnäyttelyt 2024 ja 2025
2024 18.5.2024 Kotka, tuomarina: Sharon Springel, Iso-Britannia. Hallitus ehdottaa varatuomariksi sekä esim. pennuille Sannaa, joka juuri saanut tuomarioikeudet. Sanna tarkistaa vielä Kennelliitolta, onko tämä ok, kun hän näyttelytoimikunnan tuomarisihteeri. --> Ei estettä. Ilmoittautumisten vastaanottajaksi ja showlinkin järjestelmän käyttäjäksi kuitenkin saatava joku muu; mietitään seuraavassa kokouksessa.

2025 Oulu, Nallikari, toimikunnan hallituksen edustaja päätetään myöhemmin.

9. Leonberginkoira Unionin kokous Leonbergissä 23.9.2023, yhdistyksestä osallistujan (pj) matkakustannuksista päättäminen
Hallitus päätti matkakustannuksien korvauksesta puheenjohtajan osalta. Yhdistys korvaa puheenjohtajan majoituksen Leonbergissä aiempien vuosien tapaan.

10. Leot-lehtien irtonumeroiden myyminen
Päätettiin hinnasta: ¼ jäsenmaksusta 1 lehti, 2/4 kahdesta lehdestä jne.

Keskusteltiin leonberginkoiran hinnasta. Selvitetään, voisiko Leonettiin pentujen välityssivuille lisätä Kennelliiton tietoihin vuosittain ilmoitettavan vakuusarvon. Asiaa selvitellään lisää.

Kokous päättiin klo 18:54.

Viimeksi muokattu: 31.07.2023 06:47